ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

HUMIRA 40 MG/0,8 ML, INJ SOL, 2x0,8ML

Typ padělek
Podnět
Datum vyřízení 4. červenec 2016
Indikační skupina

Deklarovaný obsah

Podrobnosti

Vnější obal podezřelého balení je označen číslem šarže 56105XH09 s dobou použitelnosti 07/2017 a je v bulharské jazykové verzi. Předplněné injekční stříkačky jsou označeny odlišným číslem šarže 51069XH08 s odlišnou dobou použitelnosti 02/2017.

Další informace

Dle sdělení držitele rozhodnutí o registraci, společnosti AbbVie Ltd., Maidenhead, Velká Británie, nebyly předmětné šarže určeny pro trh ČR. Výše uvedené šarže nebyly identifikovány v pravidelných hlášeních dodávek distribuovaných léčivých přípravků.

Léčivý přípravek Humira 40 mg, sdr. inj. sol. 2x0,8mlx40mg I je v ČR registrován centralizovaným postupem (EU/1/03/256/003) a je určen k léčbě polyartikulární juvenilní idiopatické artritidy, entezopatické artritidy, Crohnovy choroby a ložiskové psoriázy.

 

  • Padělané a nelegální přípravky představují závažnou hrozbu pro lidské zdraví.
  • U padělků a nelegálních přípravků není možné hovořit o účinnosti, kvalitě a hlavně bezpečnosti.
  • Každý, kdo nakupuje léky pomocí nelegálních nabídek, se vystavuje riziku poškození vlastního zdraví a stává se možnou obětí.

Odkazy

 

Informace o správném nakupování léků a doplňků stravy na Internetu naleznete na https://www.nebezpecneleky.cz/nakup-na-internetu.

Co dělat v případě podezření na nelegální nabídku léku?

« Zpět

Klinické studie