ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Atripla 600 mg/200 mg/245 mg, tbl. flm. 30

Typ padělek
Podnět
Datum vyřízení 9. leden 2018
Indikační skupina Léčba infekce virem lidské imunitní nedostatečnosti (HIV)

Deklarovaný obsah

Podrobnosti

SÚKL obdržel od německé regulační autority informaci o výskytu balení podezřelých z padělání léčivého přípravku Atripla 600 mg/200 mg/245 mg, tbl. flm. 30, číslo šarže 16AT032D, doba použitelnosti 08/2020. Balení podezřelá z padělání jsou v anglické jazykové verzi a byla zachycena na území Německa. Číslo šarže odpovídá originálnímu číslu šarže výrobce.

Léčivý přípravek Atripla 600 mg/200 mg/245 mg, tbl. flm. 30 je v ČR registrován centralizovaným postupem společenství (EU/1/07/430/001), avšak v této síle a velikosti balení není v ČR obchodován.Dotčená šarže nebyla identifikována v pravidelných hlášeních dodávek distribuovaných léčivých přípravků v ČR. Léčivý přípravek Atripla je indikován k léčbě infekce virem lidské imunitní nedostatečnosti (HIV).

Další informace

  • Padělané a nelegální přípravky představují závažnou hrozbu pro lidské zdraví.
  • U padělků a nelegálních přípravků není možné hovořit o účinnosti, kvalitě a hlavně bezpečnosti.
  • Každý, kdo nakupuje léky pomocí nelegálních nabídek, se vystavuje riziku poškození vlastního zdraví a stává se možnou obětí.

Odkazy

Informace o správném nakupování léků a doplňků stravy na Internetu naleznete na https://www.nebezpecneleky.cz/nakup-na-internetu.

Co dělat v případě podezření na nelegální nabídku léku?

« Zpět

Klinické studie