ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Sprycel 70 mg tbl. flm. 60

Typ padělek
Podnět
Datum vyřízení 4. prosinec 2017
Indikační skupina

Deklarovaný obsah

Podrobnosti

SÚKL obdržel od dánské národní autority informaci o záchytu jednoho balení padělku léčivého přípravku Sprycel 70 mg tbl. flm. 60, číslo šarže AAK7575, s dobou použitelnosti 10/2018. Balení bylo zachyceno po přebalení na území Dánska a bylo součástí zásilky od bulharského distributora. Tato zásilka byla určena pro trh Dánska, Švédska a Německa. Dle vyjádření držitele rozhodnutí o registraci léčivého přípravku Sprycel 70 mg tbl. flm. 60, společnosti Bristol-Myers Squibb Pharma EEIG, Uxbridge Business Park, Sanderson Road, UB8 1DH Uxbridge, Velká Británie, dotčená šarže byla dodána na český trh ve čtyřjazyčné jazykové verzi CZ/HU/PL/RO. Předmětná šarže byla identifikována v pravidelných hlášeních dodávek distribuovaných léčivých přípravků.

Další informace

  • Padělané a nelegální přípravky představují závažnou hrozbu pro lidské zdraví.
  • U padělků a nelegálních přípravků není možné hovořit o účinnosti, kvalitě a hlavně bezpečnosti.
  • Každý, kdo nakupuje léky pomocí nelegálních nabídek, se vystavuje riziku poškození vlastního zdraví a stává se možnou obětí.

Odkazy

Informace o správném nakupování léků a doplňků stravy na Internetu naleznete na https://www.nebezpecneleky.cz/nakup-na-internetu.

Co dělat v případě podezření na nelegální nabídku léku?

« Zpět

Klinické studie